082 810 000

Obvestilo

HBO PREDSTAVLJA NOV KANAL ­HBO 3

Napisano dne: 18. 3. 2016

HBO Europe, vodilna premium televizijska mreža v Evropi, s ponosom najavlja novosti v svoji regionalni programski ponudbi. Odslej bo gledalcem najboljša televizijska vsebina na voljo na treh kanalih – HBO, HBO 2 in HBO 3. Tri tematski kanali ponujajo širok izbor vrhunskih HBO vsebin, vključno z ameriško, kot tudi HBO Europe produkcijo, dramske vsebine in komedije, dokumentarce in hit filme vseh žanrov.

LANSIRANJE POPOLNOMA NOVEGA KANALA - HBO 3

HBO 3 je popolnoma nov linearni kanal, namenjen serijam v udarnem terminu. HBO 3 s predvajanjem pričenja 26. marca in bo gledalcem v Sloveniji dostopen 24 ur na dan. HBO 3 gledalcem prinaša najboljše serije – premiere najnovejših HBO serij in hit serije ostalih studiev, kultno in nagrajeno ameriško HBO produkcijo, kot tudi serije HBO Europe originalne produkcije. Poleg serij, novi kanal prinaša tudi izbrane filme, ki se bodo predvajali čez dan ali v poznih večernih terminih. HBO 3 bo gledalcem omogočil tudi uživanje v vikend maratonih, ko bodo na sporedu celotne sezone originalnih HBO serij.

 

 

HBO COMEDY BO POSTAL HBO 2

Poleg lansiranja novega kanala, HBO predstavlja še eno novost v svoji programski ponudbi – 21. marca bo HBO Comedy postal HBO 2, linearni kanal, ki prinaša širok izbor programskih vsebin za celotno družino. HBO 2 bo vsebino predvajal najmanj 20 ur na dan, programska ponudba pa bo sestavljena tako iz najboljših filmov kot tudi TV serij – čez dan bodo na programu komedije, družinski filmi in vsebine za otroke, zvečer pa bodo gledalci lahko uživali v dramah, komedijah, trilerjih, akcijskih filmih in grozljivkah. HBO 2 je kanal za celotno družino.

HBO kanal še naprej ostaja glavni kanal multiplexa, ki predvaja premiere nagrajene originalne produkcije, tudi serije in dokumentarce ameriške kot tudi evropske originalne produkcije ter ekskluzivne filmske premiere najnovejših hollywoodskih blockbusterjev. HBO ponuja vsebino 24 ur na dan, vse ključne HBO originalne serije pa se bodo še naprej predvajale simultano z ameriškimi premierami, ravno na omenjenem kanalu.