082 810 000

HBO

Najboljše serije. Najboljši filmi. Brez reklam.PREMIERE BLOCKBUSTERJEV IN NAJNOVEJŠIH SERIJ.

HBO je najbolj znan svetovni filmski kanal. Vsak mesec uživajte ob več kot 180 naslovih, ekskluzivnih premierah blockbusterjev, nagrajenih priljubljenih serijah, koncertih, ekskluzivnih dogodkih ter kontroverznih dokumentarcih. HBO predvaja vsebino 24 ur na dan, zato so vse ključne HBO originalne serije dostopne istočasno z ameriško premiero.

 ZABAVA ZA CELOTNO DRUŽINO.

HBO 2 prinaša širok izbor programskih vsebin za celotno družino. Čez dan bodo najmlajši uživali v družinskih filmih in otroških vsebinah, zvečer pa bodo na sporedu komedije, trilerji, akcijski filmi in drame za vsak okus.

NAJBOLJŠE HBO ZGODBE.

Uživajte v kultnih serijah, ki so na novo opredelile žanr in postale del kulture, ali pa skupaj z milijoni gledalcev spremljajte nove serije prepoznavne po HBO kvaliteti in izvrstnosti. Poleg najbolj zaželjenih hitov ameriške HBO produkcije, novi kanal prinaša tudi priljubljene serije drugih studiev, kot tudi serije HBO Europe produkcije. Program dopolnjujejo tudi previdno izbrani filmi, ki se predvajajo čez dan ali v poznih večernih urah.

NAJBOLJŠI IZBOR VSEH ŽANROV – FILMSKI STROKOVNJAKI IZBIRAJO ZA FILMOFILE.

Cinemax in Cinemax 2, oboževalcem in vsem zaljubljenim v svet filma, ponujata najboljši izbor vseh žanrov - od filmskih uspešnic in znanih igralcev do nagrajenih in s strani kritikov pohvaljenih filmov iz celega sveta. Vsak Cinemax kanal ponuja svojo lastno prepoznavno linijo programa, ki se predvaja 24 ur na dan, 7 dni v tednu brez reklamnih prekinitev. Cinemax, mainstream kanal, ponuja ameriške in svetovne filme, Cinemax originalne serije in nove ameriške serije, kot tudi dinamične drame in komedije, s poudarkom na akcijskih, avanturističnih, krimi, horor, fantastičnih in znanstveno-fantastičnih vsebinah.
Cinemax 2, umetniški kanal, ponuja velik izbor odličnih filmov evropskih in mednarodnih neodvisnih studiev. Med njimi so prejemniki nagrad, festivalski favoriti, filmi pohvaljeni s strani kritikov in kultne serije iz celega sveta. Pronicljive in inspirativne drame ter romantični filmi z izoblikovanimi podrobnostmi, ki se osredotočajo na življenjske zgodbe, like in odnose.

 VSE KAR SI ŽELITE. KADARKOLI. KJERKOLI.

Neomejeno dostopajte do več kot 4000 urah hit serij, hollywoodskih blockbusterjev in najlepših risank s prevodom (*animirani filmi so večinoma sinhronizirani) in brez reklam.

Glejte celotne sezone številnih kultnih HBO serij, premiere izbranih serij pa so dostopne samo nekaj ur po ameriški premieri.

Vse to vam je dostopno na vašem prenosnem računalniku, iPhonu, iPadu, Android telefonu, tablici ter določenih modelih Samsung in LG Smart televizorjih, kadarkoli, kjerkoli in kolikokrat si zaželite - 24 ur na dan, sedem dni v tednu.
HBO Premium


(HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax HD,Cinemax 2 HD, MAX)

 • Brez reklam, popolnoma lokaliziran na slovenski jezik
 • HBO HD - premiere blockubsterjev in najnovejših serij
 • HBO 2 HD – za celotno družino; čez dan družinski filmi in otroške vsebine, zvečer komedije, trilerji, akcijski filmi in drame
 • HBO 3 HD – kultne serije, najbolj zaželjeni hitovi ameriške HBO produkcije, popularne serije drugih studiev in HBO Europe produkcije, skrbno izbrani filmi
 • Cinemax HD - ameriški in svetovni filme, Cinemax originalne serije in nove ameriške serije, dinamične drame in komedije, akcijske, avanturistične, horor, fantastične in SciFi vsebine
 • Cinemax 2 HD - umetniški kanal, odlični filmi evropskih in mednarodnih neodvisnih studiev, med njimi prejemniki nagrad, festivalski favoriti in kultne serije iz celega sveta

MAX

 • Spletna storitev videa na zahtevo
 • več kot 4000 urah hit serij, hollywoodskih blockbusterjev in najlepših risank s prevodom (*animirani
 • filmi so večinoma sinhronizirani) in brez reklam
 • celotne sezone številnih kultnih HBO serij, premiere izbranih serij samo nekaj ur po ameriški premieri,
 • okoli 1000 otroških vsebinah v kategoriji Kids, vključno s celotnim katalogom najboljših Disney vsebin za najmlajše
 • vse to vam je dostopno na vašem prenosnem računalniku, iPhonu, iPadu, Android telefonu, tablici ter
 • določenih modelih Samsung in LG Smart televizorjih, kadarkoli, kjerkoli in kolikokrat si zaželite - 24 ur na dan, sedem dni v tednu, brez plačila posamičnega ogleda
 • največ 4 naprave, največ 5 sprememb v enem mesecu
 • lahko istočasno vsebine spremljate na dveh različnih napravah
 • Na področju Adrie in Bolgarije