082 810 000

Obvestilo

Sprememba naročniških pogojev

Napisano dne: 29. 9. 2017

 

 Zabavni programi bodo obogatili programsko shemo

Programska TV shema bo že v tem mesecu bogatejša  - prihaja PLANET 2 (nekdanji program Planet +1), kjer boste lahko spremljali paradne vsebine produkcije Planet TV iz preteklih let, informativni program ter vrsto priljubljenih tujih serij, in povsem svež PLANET PLUS, na katerem si boste lahko ogledali priljubljene serije in filme.

Hkrati vas še obveščamo, da bomo žal zaradi povišanja cen večine licenčnih in avtorskih pravic za TV programe, spremenjenih razmer na trgu ter nadgradnje sistema, s čimer smo omogočili višje hitrosti interneta, tudi mi primorani s 1. 11. 2017 prilagoditi cene naših storitev, tako se bodo cene DVOJČEK, TROJČEK in ČETVORČEK paketov zvišale v povprečju za 2,00 EUR. Nove cene bodo v veljavo stopile s 1. novembrom 2017.

Odločili smo se le za najnujnejšo stopnjo podražitev, večji del bremena podražitev še vedno rešujemo sami z notranjo optimizacijo.

Še naprej pa bomo skrbeli, da boste Vi, naši naročniki, dobili samo najboljše; z nadgradnjo, obogatitvijo programske sheme in najcenejšo optiko v mestu.

Naročniki, ki s spremembami ne soglašajo, lahko do vključno 5. 11. 2017 odstopijo od naročniške pogodbe, in sicer s pisno izjavo, ki jo pošljejo na naslov CATV Selnica-Ruše d.o.o., Mariborska cesta 25, 2352 Selnica ob Dravi ali jo oddajo v poslovalnicah KRS. Pravica do odstopa od naročniške pogodbe ne vpliva in ne posega v zapadle in neplačane obveznosti naročnika ter v obveznosti izpolnitve pogodbeno dogovorjenih obveznosti naročnika. Naročniki, ki so na račun vezave za daljše časovno obdobje kupili opremo (TV sprejemnik, prenosni računalnik, tablični računalnik, hišni kino …), lahko do 5. 11. 2017 prekinejo naročniško razmerje in poravnajo pogodbene obveznosti za nakup opreme ali od naročniške pogodbe odstopijo, ne da bi jim bili zaračunani stroški predčasne prekinitve naročniškega razmerja, pod pogojem, da hkrati odstopijo od aneksa k pogodbi za nakup opreme po subvencionirani ceni, obenem pa takoj poravnajo celotno kupnino. Naročnik, ki je ob sklenitvi naročniškega razmerja prejel terminalsko opremo, lahko pri odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave izbira, ali bo CATV Selnica-Ruše, d.o.o. povrnil znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete opreme in prejeto opremo obdržal, ali pa bo vrnil opremo v stanju, v kakršnem mu je bila izročena, in plačal uporabnino za čas uporabe.

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo na tel. št.: 082 810 000 oz. na info@krs.si.