082 810 000

Obvestilo

V dvoje

Napisano dne: 8. 12. 2017

 

Druga sezona serije V dvoje izpod taktirke režiserja uspešnice Pr'Hostar

Prve sezona serije V dvoje je doživela izjemen uspeh in je bila predvajana tudi v tujini. Od 1. decembra si lahko na VOYO pogledate tudi drugo sezono. Režiser in eden glavnih akterjev ostaja Luka Marčetič, ki je režiral tudi uspeh filma Pr' Hostar.

»Druga sezona TV-serije V dvoje je daljša in večja v vsakem pogledu. »Razširili smo igralsko zasedbo, povečali kakovost produkcije, podaljšali epizode in vsem likom znatno zakomplicirali življenja. Nobenemu ne bo lahko. Razen mogoče gledalcem, ki se bodo ob vsem tem zabavali,« je o novi sezoni povedal Luka Marčetič, ki igra Aleša. Poleg njega v glavnih vlogah ostajaja že poznana igralska zasedba Lara Vouk, ki igra Majo, ter Živa Selan in Niko Zagode, ki sta še vedno par Nika in Sandi..

In kako se bodo življenja naših akterjev zapletla?

Aleš diplomira iz prebolevanja bivše punce Maje, ki zdaj živi drugačno, bolj odprto in neobremenjeno življenje, a se zelo hitro izkaže, da prebolevanja še zdaleč ni konec. Sandi in Nika poskušata popestriti svoje seksualno življenje z novo, tretjo osebo, ki jima nehote popestri več kot sta si kadarkoli želela. V njihova življenja tokrat vstopajo novi liki, ki bodo njihove probleme mogoče izboljšali ali pa verjetno samo še bolj poslabšali.

Druga sezona TV-serije V dvoje bo imela osem petindvajsetminutnih delov.