082 810 000

Obvestilo

Vklop paketa Arena Sport in Cinestar

Napisano dne: 25. 10. 2021

Spoštovani naročniki,

 

obveščamo vas, da se bodo v noči iz 1. 11. 2021 (ponedeljek) na 2. 11. 2021 (torek) dodali novi programi paketa Arena Sport in Cinestar, prav tako se bo preuredila programska shema. Novo programsko shemo, ki vam je bila priložena tudi pri položnici, najdete tukaj.

Če se zgodi, da se vaš televizijski sprejemnik ni samodejno posodobil, je potrebna ROČNA NAMESTITEV PROGRAMOV po navodilih proizvajalca televizorja.  V nadaljevanju najdete splošna navodila, kako ponovno namestiti programe:

 

 

V kolikor imate, po uspešno izvedeni namestitvi programov, na programu zvok brez slike, pomeni, da vaš televizor ne podpira formata programov v visoki ločljivosti (MPEG 4 oz. HD format) in boste potrebovali zraven televizorja dodaten HD digitalni sprejemnik. V kolikor imate zraven televizorja digitalni sprejemnik Tehnisat K3x (sprejemnik sive barve) je potrebna menjava sprejemnika, saj vam ta sprejemnik ne omogoča ogleda programov v visoki ločljivosti (HD programi). V primeru, da imate sprejemnik Tehnisat K3X na pogodbi, ga lahko brezplačno zamenjate v naši naročniški službi.

V primeru kakršnih koli težav smo vam na voljo na telefonski številki 082 810 000 ali na info@krs.si.

Želimo vam vse dobro.