082 810 000

Obvestilo

Sprememba cene VOYO

Napisano dne: 13. 10. 2015

Cenjeni VOYO naročniki!

 

VOYO vse obstoječe naročnike, ki so storitev VOYO naročili pred 15. 11. 2014, obvešča, da se cena naročnine po 15. 11. 2015 poenoti za vse naročnike, in sicer na 7 EUR/mesec, brez vezave. Dosedanjim naročnikom se zahvaljujejo za izkazano zaupanje in zagotavljajo, da se bodo tudi v prihodnje trudili ostati uporabniku prijazna storitev, s še več novostmi in ekskluzivnimi vsebinami.

VOYO je v štirih letih obstoja postal vodilna spletna videoteka in televizija v Sloveniji, ki ponuja številne prednosti ogleda video vsebin:

  • prek 2500 dnevno razpoložljivih vsebin iz različnihi tematskih področij (filmi, oddaje domače in tuje produkcije, informativne oddaje, serije, telenovele, risanke, športne vsebine);
  • spremljanje resničnostnih šovov 24ur na dan, 7 dni v tednu;
  • predogledi domače video produkcije;
  • povezavo 5 digitalnih naprav z eno Voyo naročnino;
  • aplikacijo za programske sisteme iOS, Android, BlackBerry in Windows Phone, tako da lahko VOYO spremljate kjerkoli in kadarkoli;
  • ogled najbolj priljubljenih TV-programov POP TV, Kanal A, KINO, BRIO in OTO v živo ali s 7-dnevnim časovnim zamikom za nazaj na vseh digitalnih napravah.

Z VOYO ste sami gospodar svojega časa!

Naročniki, ki se z navedenimi spremembami ne strinjajo, imajo do uveljavitve spremembe pravico odstopiti od naročniške pogodbe brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni. Navedeno pa ne vpliva in ne posega v zapadle/neplačane in pogodbeno dogovorjene obveznosti naročnika. Za več informacij pokličite na 082 810 000.