082 810 000

Obvestilo

Novi programi

Napisano dne: 29. 1. 2016

 

Obveščamo vas, da smo s  februarjem 2016 obogatili našo DTV programsko shemo z novimi programi.  Verjamemo, da boste uživali ob spremljanju njihovih vsebin.

Planet +1

Planet +1 ponuja povsem identično vsebino kot Planet TV, vendar z enournim zamikom. Gre za novo storitev v Sloveniji, ki je v tujini že uveljavljena. Program (SD) najdete na programskem mestu 8, v HD ločljivosti pa na 207.

 

GOLD TV


GOLD TV je nov nacionalni TV kanal, ki ga sestavlja pet sklopov: filmi in serije (domače in tuje serije, filmi, ki nikoli ne bodo pozabljeni, telenovele, risanke in animirani filmi), tuje oddaje (serije o porokah, modi, življenju slavnih, otrocih, oddaje o izboljšanju življenjskega okolja: dom, vrt in dekoracije), dokumentarni program (umetnost, znanost, zgodovina, živalski svet , tehnologija ...), domače oddaje (potovanja, znamenitosti, kultura, običaji, kulinarika in turizem) in glasba (zimzelene melodije in hiti današnjih dni). Najdete ga na programskem mestu 36.

Napovedujemo

Predvidoma še v tem mesecu bomo v programsko shemo vključili program Nova24 TV (v SD in HD ločljivosti) in HBO3 (SD), konec marca pa HBO3 HD.

Hkrati obveščamo, da se bodo nekoliko spremenila tudi nekatera ostala programska mesta.

V kolikor vaš TV sprejemnik programov ne bo ponastavil samodejno, bo potrebna ročna nastavitev; navodila najdete na spodnji povezavi:

http://www.krs.net/stran/20