082 810 000

Obvestilo

HBO in CINEMAX NAPOVEDNIK

Napisano dne: 1. 7. 2017

POUDARJENE PREMIERE HIT FILMOV IN SERIJ,  KI V FEBRUARJU  PRIHAJAJO NA HBO KANALE   

 

PREMIERE NOVIH SERIJ

 MAJHNE LAŽI (Big Little Lies)

Vsak ponedeljek ob 20.00 h na HBO-ju

 

NA KAVČU PRI PRIJATELJIH (Crashing)

Vsak ponedeljek ob 21.30 h na HBO-ju

Premiera: 20. februarja ob 21.30 h na HBO-ju

 

PUNCE VI (Girls VI)

Vsak ponedeljek ob 21.00 h na HBO-ju

Premiera: 13. februarja ob 21.00 h na HBO-ju

 

PREJŠNJI TEDEN: NOCOJ Z JOHNOM OLIVERJEM IV (Last Week Tonight with John Oliver IV)

Premiera na HBO GO 14. februarja, na HBO 3 pa 17. februarja ob 21.00 h

 

TABU (Taboo)

Dostopno na HBO GO, vsako nedeljo novi del

 

 PREMIERE BLOCKBUSTERJEV IN HIT FILMOV

 

 Barden Bellas se vračajo s filmom „Prava nota 2“ (Pitch Perfect2 ), da bi navdušile svet.

Premiera: 5. februar ob 20.00 h na HBO-ju

 

„Materinski dan“ (Mother's Day) je najnovejša komedija režiserja Garryja Marshalla („Silvestrovo v New Yorku“, „Valentinovo“) o najpomembnejših osebah za vse nas. Premiera: 12. februar ob 20.00 h na HBO-ju

 

Režiser kultnega "Trainspottinga" in z oskarji nagrajene uspešnice "Revni milijonar" Danny Boyle predstavlja drzno filmsko biografijo izjemnega računalniškega vizionarja „Steva Jobsa“. Premiera: 19. februar ob 20.00 h na HBO-ju

 

Prihajajo nove zabavne avanture obešenjaških ninja želv Rafaela, Leonarda, Michelangela in Donatela, ki morajo znova reševati New York pred uničenjem. April.

 

Premiero filma „Ninja želve: Iz senc“ (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows) poglejte 26. februarja ob 20.00 h na HBO-ju.

 

HBO 2

Superzvezdnik ameriške rokoborbe Mike 'The Miz' Mizanin se vrača kot ameriški heroj Jake Carter v popolnoma novi avanturi polni vznemerljivih dogodkov „Marinec brez zakona 4“ (The Marine 4: Moving target), ki jo lahko pogledate 16. februarja ob 20.45 h na HBO 2!

 

Judd Apatow, avtor komičnih uspešnic "Dekliščina" in "Super hudo", prinaša nepopisno zabavno komedijo "Razuzdanka" (Trainwreck), katere scenarij je napisala priljubljena stand-up komičarka Amy Schumer in v njej odigrala vodilno žensko logo. Premiera: 18. februarja ob 00.40 h na HBO 2

 

Zgodba, osnovana na najbolj nenavadnem med stripovskimi junaki založbe Marvel Comics, spremlja nekdanjega operativca posebnih enot in nato plačanega morilca Wada Wilsona. Premiera: 22. februarja ob 20.50 h na HBO 2.

 

Animirano komedijo „Angry birds film“ (Angry Birds Movie) poglejte 24. februarja ob 19.00 h na HBO 2. Ko njihov dom obišče rasa zelenih prašičkov z neznanimi nameni, morajo trije neprilagojenci ugotoviti, kaj od njih hočejo vsiljivci.

 

 HBO 3

ZLATO ŽIVLJENJE II (Aranyelet II)

Novi deli 2. sezone madžarske serije orginalne HBO produkcije

Vsako nedeljo ob 21.00 h na HBO 3

Miklósijevi morajo začeti na novo. Ali celo z nižje točke, kot so bili prej: preganja jih preteklost in ne morejo se več izogniti posledicam svojih nekdanjih odločitev. Bodo lahko držali skupaj tudi v težkih časih?

 

ŠEST (Six)

Vsak petek ob 22.00 h na HBO 3

Dramska serija spremlja tovariško skupino ameriških vojakov iz šeste enote mornariških tjulnjev, elitnih bojevnikov na posebni misiji.

 

Grozljiva krajevna zgodba je pretresla vso državo: dvanajstletni deklici iz Wisconsina, ki sta prijateljico zvabili v gozd Waukesha in jo tam 19-krat zabodli. Premiera dokumentarnega filma bo 2. februarja ob 22.30 h na HBO-ju.

 

 Podoba Steva Jobsa v značilnem črnem puloverju in kavbojkah, v senci pod mlečnim jabolkom podjetja Apple, je bila vselej malce dvoumna. Film „Steve Jobs: Človek in stroj“ (Steve Jobs: The Man in the Machine) iskreno razkriva legendo o Applu skozi intervjuje peščice tistih, ki so bili Jobsu blizu v različnih obdobjih njegovega življenja. Premiera: 16. februarja ob 21.35 h na HBO-ju

 

 Novinar David Farrier na spletu naleti na skrivnostno tekmovanje v vztrajnostnem žgečkanju. Mladeniči so plačani za to, da jih zvežejo in žgečkajo, Farrier pa si prizadeva priti do uradne razlage organizatorja teh dejavnosti. Premiero dokumentarca „Žgečkaj me“ (Tickled) poglejte 23. februarja ob 21.30 h na HBO-ju.

 

 

POUDARJENE PREMIERE HIT FILMOV IN SERIJ, KI   V FEBRUARJU PRIHAJAJO NA CINEMAX KANALE

V nadaljevanju izpostavljamo najbolj zanimive vsebine, ki se bodo v februarju premierno predvajale na Cinemax kanalih.

 

CINEMAX

 Režiser Clint Eastwood prinaša vojno dramo "Ostrostrelec" (American Sniper) z odličnim Bradleyjem Cooperjem v vlogi Chrisa Kyla, čigar ostrostrelske sposobnosti so ga na bojišču povzdignile v junaka. Premiera: 12. februar ob 20.00 h na Cinemax-u

 

Dramo „Dvoboj“ (The Duel) premierno poglejte 5. februarja ob 20.00 h na Cinemax-u.

 

 CINEMAX 2

Švicarsko dramo „Aloys“ si premierno oglejte 11. februarja ob 20.30 h na Cinemax-u 2.

 

Belgijsko dramo „Najin otrok“ (Keeper), dobitnico nagrade za Najboljši film na festivalu v Torinu, premierno glejte 18. februarja ob 20:30 h na Cinemx-u 2.

 

Argentinska drama „Paulina“ je dobitnica številnih nominacij in nagrad na internacionalnih filmskih festivalih, kot so filmski festival v Cannesu, Miami film festival in Torino film festival.

Premiera: 5. februar ob 20.30 h na Cinemax-u 2.

 

Z oskarjem in zlatim globusom nagrajeno fantazijsko komedijo „Nebesa lahko počakajo“ (Heaven can wait) je režiral oskarjevec Warren Beatty, ki se pojavi tudi v glavni vlogi. Njegova soigralka je z oskarjem in bafto nagrajena Julie Christie.

Premiera: 20. februarja ob 20.30 h na Cinemax-u 2.