082 810 000

Obvestilo

Prazniki z HBO

Napisano dne: 10. 4. 2017

 

SOBOTA, 15. APRIL

 

Prismuknjena Drakulova družina se 15. aprila ob 16.25h vrača na HBO v novi zabavni pustolovščini „Hotel Transilvanija 2“ (Hotel Transylvania 2).

 

Po tem, ko sta svet obkrožila s pticami selivkami in se v morje potapljala skupaj s kiti in orjaškimi ražami, se Jacques Perrin in Jacques Cluzaud vračata s še enim dokumentarcem iz sveta naravoslovja.  Kot kakšna pesniška prispodoba Evrope v zadnjih 15.000 letih dokumentarec „Letni časi“ (Seasons aka. Les Saisons) prinaša provokativno in izjemno zgodbo; govori o dolgi in burni skupni zgodovini, ki človeštvo na nedoumljiv način povezuje s kraljestvom živali.

Premiera: 15. aprila ob 20.00 h na HBO-ju

 

„Izganjalci duhov“ (Ghostbusters) se vračajo! Paul Feig na velika platna po treh desetletjih vrača kultne "Izganjalce duhov" – s povsem novimi junakinjami. V ženski igralski zasedbi blestijo Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon in Leslie Jones, ki se jim pridruži nerodni tajnik Chris Hemsworth. Reševanje Manhattana bo na HBO-ju 15. aprila ob 21.30h.

 

Režiser legendarnega "Titanika" ter kultnih ZF akcij "Osmi potnik" in "Terminator" James Cameron, se v nepozabni 3-D pustolovščini „Avatar“ (Avatar) poda na čudoviti tuji planet Pandora in nas popelje v spektakularni svet, kakršnega si ni moč predstavljati, na HBO 2 gledamo 15. aprila ob 16.20h.

 

„Fantastični štirje“ (Fantastic Four) je akcijski znanstvenofantastični film, ki prinaša sodobno različico slovite stripovske zgodbe založbe Marvel in si ga na HBO 2 lahko ogledate 15. aprila ob 19h. Š

 

 OSTALI II. (Leftovers II)

Maraton celotne II. sezone: 15. aprila od 20.00 h na HBO 3

 

 Krimi drama „Nadarjeni gospod Ripley“ (The Talented Mr. Ripley) je nominirana za 5 Oskarjev, prejela je 10 nagrad in še 75 nominacij svetovnih prestižnih filmskih festivalov, na kanalu Cinemax pa jo gledamo 15. aprila ob 22.10 h.

 

 Clark Gable in Marilyn Monroe v svojem zadnjem nastopu „Neprilagojeni“ (The Misfits) prinašata bridko dramo o nedavno ločeni ženski ter njenem času v družbi kavboja in njegovega prijatelja z rodea, ki se v šestdesetih letih odvija v puščavi zahodne Nevade.  Film iz leta 1961 si oglejte 15. aprila ob 11.05h na Cinemax-u 2.

 

 „Dekle kralj“ (The Girl King aka. Queen Kristina) je biografska drama, ki prinaša portret švedske kraljice Kristine, skrivnostnega mladega dekleta z mnogimi težavami – razpeto med razumom in strastjo, med svojim ženskim telesom in prinčevsko vzgojo, med tradicionalnim in sodobnim svetom ter med izjemnostjo svojega izobraženega uma in nazadnjaškimi silami okrog nje.

Premiera: 15. aprila ob 20.30 h na Cinemax-u 2

 

  NEDELJA, 16. APRIL

 

 Režiser Justin Lin in producent J. J. Abrams prinašata enega od najboljše ocenjenih akcijskih filmov leta „Zvezdne steze: Onkraj“ (Star Trek: Beyond), ki se bo predvajal 16. aprila ob 17.55 h na HBO-ju.

Nesramni, odrezavo cinični plišasti medved Ted se na velika platna vrača z veliko novico: po poroki s privlačno Tami-Lynn si nenavaden par želi otroka. Premiera komedije „Ted 2“ bo na HBO-ju 16. aprila ob 20h

 

 1. aprila na HBO 2 – velikonočni program za najmlajše

 

 • „Alica v čudežni deželi“ (Alice in Wonderland) Iz studiev Walt Disney Pictures in izpod rok vizionarskega režiserja Tima Burtona prihaja 16. aprila ob 7.10 h na HBO 2

 

 • „Alica izza ogledala“ (Alice Through the Looking Glass) Alice se vrne v čudežno kraljestvo Spodnje ter naleti na Klobučarja v obupnem stanju, 16. aprila ob 9.00 h na HBO 2

 

 • „Minioni“ (Minions) Simpatičnim rumenim bitjem Kevinu, Stuartu in Bobu se bomo pridružili na poti okrog sveta, na kateri med največjimi zlobneži iščejo novega gospodarja (ali gospodarico), da bi tako svoje rojake rešili pred izumrtjem. 16. aprila ob 10.50 h na HBO 2

 

 • „Zootropolis“ (Zootropolis) V sodobnem živalskem mestu Zootropolis se mlada policistka Malči Hop preizkuša pri svoji prvi kriminalni preiskavi. Sodelovati mora z gobezdavim in pretkanim prevarantom, lisjakom Nikom, da bi skupaj rešila primer umazane zarote. 16. aprila ob 12.20 h na HBO 2

 

 • „Angry birds film“ (The Angry Birds Movie) Na rajskem otoku, naseljenim z veselimi neletečimi ptiči, so Red, Chuck in Bomb nekakšni izobčenci. Ko njihov dom obišče rasa zelenih prašičkov z neznanimi nameni, morajo trije neprilagojenci ugotoviti, kaj od njih hočejo vsiljivci. 16. aprila ob 14.05 h na HBO 2

 

 • „Reševanje malega Nema“ (Finding Nemo) Mlado klovnsko ribico Nema ljudje ujamejo na Koralnem grebenu in odpeljejo v Sidney. Njegov pretirano zaščitniški oče Marlin in pozabljiva modra ribica Dory se morata odpraviti na epsko potovanje po morju in rešiti Nema. 16.aprila ob 15.40 h na HBO 2

 

 •   „Iskanje pozabljive Dory“ (Finding Dory)  Nemo in njegov oče Marlin iz studiev Disney/Pixar se na velika platna vračata v nepozabni morski pustolovščini, ki čaka njuno pozabljivo prijateljico Dory. Ali se česa spomni? Kdo sta njena starša? In kdaj se je naučila jezika kitov? 16. aprila ob 17.20 h na HBO 2.

 • „Kung Fu Panda 3“ (Kung Fu Panda 3) Nepričakovano se pojavi Poejev oče in odpravita se v skrivno domovanje pand. Tam morajo kosmatinci stopiti skupaj, da bi premagali najmočnejšega zlobneža doslej, ki krade življenjsko silo drugih bojevnikov kung fuja. 16. aprila ob 19.00 h na HBO 2.

 

 • „Ninja želve: Iz senc“ (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows) Po tem, ko so se uprli Shredderju, ki je združil moči z norim znanstvenikom Baxterjem Stockmanom ter pomagačema Bebopom in Rocksteadyjem, se morajo bojevniški želvji bratje soočiti z največjim zlom dotlej: zloglasnim Krangom. 16. aprila ob 20.35 h na HBO 2

 

 DOGOVOR (The Pact)

Premiera novega dela 16. aprila ob 21.00 h na HBO 3

 

 Italijanska komična drama „Življenje je lepo“ (Life is beautiful aka. La vita e Bella), ki je prejela 3 Oskarje ter 66 nagrad in 51 nominacij evropskih in svetovnih prestižnih filmskih festivalov, bo na programu Cinemax predvajana 16. aprila ob 18.00 h.

 

Film „Prelomnica Svetega Andreja“ (San Andreas) bo na programu Cinemax 16. aprila ob 20.00 h.

 

„Spomini na mladost“ (Testament of Youth) je čustvena pripoved o ljubezni, vojni in spominih.  Film bo na programu Cinemax predvajan 16. aprila ob 18.20h.

 

Dramo „Izgubljeno v ognju“ (Things We Lost In the Fire) si lahko ogledate na Cinemaxu 2 16. aprila ob 20.30 h.

 

 PONEDELJEK, 17. APRIL

 

 OSTALI III. (Leftovers III)

Premiera nove sezone serije: 17. aprila ob 20.00 h na HBO-ju

Novi deli vsak ponedeljek ob 20.00 h na HBO-ju

 

PUNCE VI. (Girls VI)

Zadnji del sezone v ponedeljek 17. aprila ob 21.00 h na HBO-ju

 

   PODPREDSEDNICA VI. (Veep VI)

Premiera nove sezone serije: 17. aprila ob 21.30 h na HBO-ju

Novi deli vsak ponedeljek ob 21.30 h na HBO-ju

 

Trilogijo o Stotniku Amerika si oglejte 17. aprila na HBO 2:

 

 • „Prvi maščevalec: Stotnik Amerika“ (Captain America: The First Avenger) 17. aprila ob 12.15 h na HBO 2.

 

 •  „Stotnik Amerika: Zimski vojak“ (Captain America: The Winter Soldier) 17. aprila ob 14.20 h na HBO 2

 

 • Stotnik Amerika: Državljanska vojna“ (Captain Amerika: Civil War) 17. aprila ob 16.30 h na HBO 2

 

Šesti del „Zvezdne steze VI: Nepoznana dežela“ (Star Trek VI: The Undiscovered Country) se bo na Cinemaxu predvajal 17. aprila ob 18.10 h.

 

Napeti triler „Denarne igre“ (Money Monster) se v realnem času odvija v sodobnem televizijskem studiu, kjer se voditelj finančne oddaje Lee Gates (George Clooney) in njegova producentka Patty (Julia Roberts) znajdeta v skrajnih in smrtno nevarnih okoliščinah.. Napet film si bomo na Cinemaxu ogledali 17. aprila ob 20.00 h.

 

„Jastog“ (The Lobster) je duhovita in nenavadna ljubezenska zgodba, ki jo zaznamujeta črni humor ter absurdna satirična domislica, v kateri človekova spolna izpolnitev odloča o njegovem življenju ali smrti. Irska komična drama s Colinom Farrellom in Rachel Weisz v glavnih vlogah, ki je nominirana za Oskarja ter dobitnica 22 nagrad in 64 nominacij na prestižnih svetovnih filmskih festivalih, se bo na kanalu Cinemax 2 predvajala 17. aprila ob 16.40 h.

 

 SERIJE EKSKLUZIVNO NA HBO GO:

 

BELA PRINCESA (The White Princess)

Premiera nove serije: 17. aprila na HBO GO in HBO On Demand

Vsak ponedeljek v ponudbi novi del

 

 Vsi filmi, serije in dokumentarci bodo dostopni tudi preko HBO storitev videa na zahtevo - HBO On Demand in HBO GO.