082 810 000

Ostale storitve

Gostovanje in izdelava spletnih strani

KRS omogoča z obsežno ponudbo zanesljivo in varno spletno gostovanje, ki ima možnost razširitve v skladu s potrebami naročnika. Izdelava spletnih strani vsebuje analizo in temeljit načrt celotnega nastopa na spletu, rezultat dela je učinkovita in uporabna spletna stran, ki jo lahko naročnik uporabi kot odlično prodajno orodje za komunikacijo s svojo ciljno publiko.

Gostovanje strežnikov - kolokacija

KRS zagotavlja storitev kolokacije, ki uporabnikom omogoča namestitev lastne IKT opreme v TK prostorih. Zagotovljena prisotnost osebja ter tehnična opremljenost kolokacije jamčita doseganje tehničnih standardov, ki veljajo za kolokacijski prostor in storitve v kolokacijskih centrih. Podvojeni sistemi brezprekinitvenega napajanja, podprti s pomožnimi generatorji, omogočajo zanesljivo oskrbo z električnim tokom. Najvišjo stopnjo varnosti kolokacijskega centra in ITK opreme omogočimo s fizičnim in tehničnim varovanjem dostopa. Kolokacijske prostore in storitve kolokacijskega centra lahko prilagodimo potrebam uporabnikov.

Požarni zidovi in VPN

KRS ima pripravljen širok spekter rešitev, od souporabe požarnih zidov omrežja KRS do postavitve namenskih programskih in strojnih požarnih zidov ter VPN povezav pri uporabniku. Načrtovanje in izbira požarnih zidov oz. VPN-ov se izvede glede na želje in potrebe uporabnika.

Multimedijske storitve

KRS ponuja širok spekter raznih multimedijskih storitev, kot so online radijsko oddajanje, video na zahtevo (VOD) ipd.

Optična in brezžična omrežja

KRS nudi v koraku s časom izgradnjo optičnih in brezžičnih omrežij z najnaprednejšo tehnologijo.

 

 Zaradi posebnih značilnosti, povezanih z zgornjimi storitvami, vas vabimo, da nas kontaktirate. Naši svetovalci vam bodo z veseljem pomagali.