082 810 000

Obvestilo

Naročniki sistema Muta

Napisano dne: 15. 11. 2022

 

NE NASEDAJTE LAŽEM! MI OSTAJAMO Z VAMI!

V zadnjem času so se pojavile mnoge govorice, lansirane s strani določenega telekomunikacijskega opera­terja oz. njihovega zastopnika, da kabelski operater CATV Selnica-Ruše zapira svoja vrata oz. ga sploh ni več. Poudarjamo, da GRE ZA IZMIŠLJENE GOVORICE, s katerim vas želijo prepričati, da zamenjate ponudnika svojih storitev.

V podjetju smatramo takšne laži kot golo natolcevanje, blatenje imena, poslovno škodo, predvsem pa ni poš­teno do vas, spoštovani naročniki, saj vas želijo le zavesti in zaslužiti na vaš račun, s tem, ko vas dobijo na svojo stran.

Toplo vam svetujemo, da natančno preučite ponudbo, ki vam jo nudijo v podpis agenti, in se pozanimate o vseh podrobnostih … od kvalitete storitev, cene paketa, ki ga boste plačevali po akcijskem obdobju, vsebin (število programov, internetno hitrost …), ki jih boste deležni po akcijskem obdobju, vezavi in seveda tudi o povsem novi instalacijski napeljavi, ki jo prinese nov operater (popolnoma nova napeljava in dodatni digitalni pretvorniki ter daljinski upravljalniki, uničene stene, dodatni stroški montaže, delitev interneta in slabše TV slike, skritih cen naročnine in dolgo čakanje na servis). Prav tako skrbno preverite stroške priklopa oz. zahte­vajte uraden cenik operaterja, če se boste zanj odločili kasneje.

Na www.krs.si  vam predstavljamo naše pakete, naše ugodnosti ter najboljši športni in filmski paket – na enem mestu v enem sistemu. Verjamemo, da boste našli pravega zase in še naprej uživali v kristalno čisti sliki, ki vam je optika ne more ponudi­ti ter hiter in kvaliteten lokalni servis na vseh nivojih uporabe naših storitev, in to v enem dnevu.

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo na tel. št.: 082 810 000 in 040 431 006 ter preko e-pošte na naslovu info@krs.si.

Hvala Vam za zaupanje!

Mi smo se že odločili - zato ostajamo z vami - zanesljiva izbira - že več kot 30 let.